baner
w w w
Valtrex is an antiviral drug - it slows the herpes virus. That is the only way to cure herpes.

Home Архива Predsdnik ASCS u poseti sportskim centrima
large small default
Predsdnik ASCS u poseti sportskim centrima ПДФ Штампа Ел. пошта

U nastavku saradnje sa sportskim centrima iz okruženja, predsednik Asocijacije sportskih centara Srbije, g.Milović Neđeljko, u martu 2016., obišao je sportske objekte u KJP Centar ‘’Skenderija’’d.o.o., u Sarajevu, koji su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu za saradnju. Dočekali su ga direktor centra g.Amer Kapo, i njegov saradnik g.Salem Alibegović.

Zdanje sagrađeno još 1969.godine bilo je domaćin sportskih međunarodnih takmičenja, a takođe dugi niz godina uspešno posluje u organizovanju kulturnih, sajamskih i kongresnih manifestacija, i kao objekat od značaja, svom gradu Sarajevu daje svetski ugled. Poseta je protekla u srdačnom razgovoru i obilasku celog kompleksa Skenderije, uz poziv predsednika ASCS da kolege iz Sarajeva uzvrate posetom u Beogradu.

Krajem maja ove godine, g.Milović je posetio i JAVNI ZAVOD ŠPORT LJUBLJANA. Dobro organizovana poseta, pregršt informacija, i lepi utisci. Dobrodošlicu su mu poželeli direktorka g-đa Tatjana Polajnar i njeni saradnici.

Javni zavod ŠPORT LJUBLJANA pokriva širok spektar aktivnosti, koje su između ostalog, i organizacije svetskih i evropskih takmičenja, nacionalnih prvenstava, i dom su vrhunskih profesionalnih klubova i organizacija, a takođe pružaju usluge i rekreativcima svih starosnih grupa. Poseban utisak ostavlja novoizgrađeni objekat GIMNASTIČKI CENTAR LJUBLJANA, moderno opremljen olimpijski centar, i izuzetno funkcionalan.

Zahvaljujemo se svima na organizaciji!

Galerija slika

KJP Centar Skenderija Sarajevo

JZ Šport Ljubljana